Foresta a obţinut împrumutul până în vară al fundaşului Lucian Asanache

Foresta a batut palma cu Concordia Chiajna pentru imprumutul pana in vara a fundasului Lucian Asanache. In varsta de 22 de ani, Asanache a debutat in prima liga in luna octombrie a anului trecut, la un meci cu Pandurii Targu Jiu, iar de atunci a mai prins doar trei partide in tricoul Concordiei Chiajna.

Asanache va ajunge marti la Suceava si va intra in programul normal de pregatire al echipei. Din punct de vedere fizic, stim ca este la parametri optimi pentru ca a fost in cantonament cu Concordia in Antalya”, a declarat presedintele Consiliului de Administratie al Forestei, Andrei Ciutac, care a precizat ca Lucian Asanache este ultima achizitie din aceasta iarna.

Lucian Asanache a debutat în fotbalul mare in orasul natal, la Dunarea Galati, iar apoi a mai jucat pentru FC Otelul Galati (foto) si Fortuna Poiana Câmpina.

Lucian Asanache poate debuta in tricoul “galben-verzilor” in meciul amical pe care trupa lui Cristi Popovici il are programat miercuri, cu de la orele 12.00, pe terenul sintetic de la LPS, in compania divizionarei a treia Aerostar Bacau.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *