Foresta a obținut împrumutul lui Stejărel Vișinar

Foresta a bifat a zecea achizitie din aceasta vara, dupa ce a obtinut imprumutul pe un an de zile a fundasului central Stejarel Visinar, de la Aerostar. In varsta de 21 ani, Visinar a mai evoluat sub comanda antrenorului Dorin Goian la Bucovina Radauti, de unde a facut saltul catre Aerostar Bacau, formatie in tricoul careia a bifat 14 meciuri la nivelul Ligii a II-a, dar si o promovare la finele sezonului trecut. “Eu, la 19 ani, nu aveam calitatile lui Visinar”, recunostea Dorin Goian.

Vor sa renunte la Paul Mateciuc

Odata cu venirea lui Stejarel Visinar, “galben-verzii” vor renunta probabil la Paul Mateciuc.

Pe langa Stejarel Visinar, gruparea de pe Areni i-a mai achizitionat in aceasta vara pe Cristi Novacek (Concordia Chiajna), Cosmin Rotaru (Ceahlaul Piatra Neamt), Daniel Zvoronciuc, Vasile Vitu, Andrei Sahlean si Iosif Netbai (toti patru de la Bucovina Radauti), Lucian Sincelean (Gaz Metan Medias), Rares Gal si Vlad Farcasan (ambii de la CFR Cluj), numarul total al jucatorilor aflati in acest moment sub comanda antrenorilor Dorin Goian si Daniel Balan ridicandu-se la 20.

Lista de achizitii ramane deschisa”, a anuntat presedintele clubului Foresta, Andrei Ciutac.

Au achitat garantia financiara catre FRF

In alta ordine de idei, Foresta a transferat catre FRF garantia de 20.000 de lei pentru participarea in viitorul sezon al Ligii a III-a si asteapta acum sa fie anuntata componenta oficiala a seriilor.

In noul sezon al Ligii a III-a, care urmeaza sa debuteze pe 11 septembrie, Foresta ar trebui sa faca parte din seria intai, alaturi de Ceahlaul Piatra Neamt, Bucovina Radauti, Stiinta Miroslava, Ozana Târgu Neamt, Somuz Falticeni, CSM Bacau, CSM Pascani, Bradul Borca (Neamt) si Dante Botosani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *