Foresta a mai câștigat un jucător under 19 în lot

Numarul juniorilor din lotul Forestei a crescut la sase, dupa ce Federatia Romana de Fotbal l-a declarat eligibil ca jucator under 19 pe portarul basarabean Augustin Carbune. Demersurile facute de conducerea de pe Areni au venit in contextul in care, in viitorul sezon, echipele de Liga a III-a sunt obligate sa titularizeze pe toata durata unui meci doi fotbalistii nascuti in anul 2000 si unul nascut in 1999.  “In editia trecuta de campionat, Carbune a fost asimilat ca jucator strain, fara minimum trei ani jucati in tara noastra. In adresa pe care am facut insa la FRF, am aratat ca Augustin Carbune este cetatean roman, iar Constitutia nu face nicio diferenta intre cetatenie si nationalitate. Spre bucuria noastra, in cursul zilei de joi, Carbune a fost declarat eligibil pentru regula privind utilizarea jucatorilor under 19 pe parcursul celor 90 de minute ale unui meci”, a precizat presedintele-executiv al Forestei, Andrei Ciutac.

Pe langa Augustin Carbune, “galben-verzii” mai au in acest moment in lot cinci juniori: portarul Ionut Ailenei, fundasul Madalin Onofras si mijlocasii Vasile Boca, Auras June si Vasile Hagiu.

Foto: Costi Solovastru

COMENTARII:

1 Comentariu la "Foresta a mai câștigat un jucător under 19 în lot"

  1. Lumea fotbalului suceavea aproape de orgasm…SOC PE PIATA TRANSFERURILOR :))) „Foresta a împrumutat 5 juniori de elită de la Vaslui”…care au ramas de fapt 3, din care intcelegem acum ca unul are sanse mari sa nu joace :)) Balba??? Dispar jucatorii ca la Caracal…si surprinzator al III-lea portar a dervenit nr.1. „Coincidenta…tot unul din aia sub nivelul de pe piata” …de la LPS.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*