Foresta a înregimentat patru jucători noi

Foresta va aborda meciul de la Clinceni cu o formula schimbata, dupa ce conducerea de pe Areni a reusit sa legitimeze la Federatie patru jucatori noi: Daniel Pappoe, Allan Kimbaloula, Alexandru Belevschi si Charles Acolatse.

Aflat intre primii stranieri sositi la Suceava, ghanezul Daniel Pappoe are 23 de ani, evolueaza ca fundas central, fiind in trecut capitan la juniorii lui Chelsea.

In varsta de 25 de ani, Allan Kimbaloula (foto) a fost adus de la Sportul Snagov, pentru care a marcat un gol in trei meciuri jucate in actualul sezon al Ligii a II-a, in victoria cu CS Afumati. Congolezul si-a inceput senioratul la echipa secunda a lui CSO Lille, dupa care s-a transferat la campioana Estoniei, Kalju.

In varsta de 22 de ani, Alexandru Belevschi evolueaza postul de fundas de banda stanga, iar ultima data a fost legitimat in Moldova, la Milsami Ordei.

In avanposturi, Foresta l-a adus pe Charles Acolatse, un atacant de 22 de ani, care sezonul trecut a evoluat in Liga a III-a franceza, la gruparea Les Herbiers.

Readus pe Areni sub forma de imprumut de la Juventus Bucuresti, mijlocasul Vasile Danila are o ruptura musculara si nu face deocamdata antrenamente.

Conducerea de pe Areni mai asteapta de la FRF actele pentru armeanul Edgar Movsesyan, moldoveanul Pavel Secrier si francezii Khalid Chalabi, Wilhem Renquin, Seven Cem si Dali-Amar Belkacem, jucatori care se pregatesc deja sub comanda lui Nuno Pedro “Muky”, Khalil Chakroun si Bogdan Tudoreanu.

Foto: ilfovsport.ro

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

5 Comentarii

  1. Cam putin …. daca se legitimeaza si restul , dar nu vad cum dupa 5 sept . Sau pierdut pct multe deja sunt o gramada de meciuri pana in iarna si doar cu 9 seniori .Deja e cam greu si obiectivul de salvare .dar sa speram ca o sa se legitimeze si restul jucatorilor amintiti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *