Foresta a încheiat play-off-ul cu o victorie de palmares

Foresta a încheiat play-off-ul Ligii a III-a cu o victorie, obținută sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața Hușanei Huși, scor 2-0. “Galben-verzii” au marcat ambele goluri prin juniorul Popovici, în minutele 2 și 88.

În schimb, Bucovina Rădăuți a terminat play-off-ul fără niciun succes în cele nouă etape disputate, după ce a pierdut sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața liderului Dante Botoșani, cu scorul de 1-3. Oaspeții au înscris de trei ori în prima jumătate de oră de joc prin Zaharia (‘5), Dărîngă (’25) și Pintilei (‘30), gazdele reducând din diferență prin Ichim (’75).

În play-out, Şomuz Fălticeni și-a apărat locul 2 în clasament, după ce a remizat sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, în compania celor de la Sporting Vaslui. Oaspeții au condus prin reușita lui June (’51), fălticenenii egalând prin R. Ciobanu (’61).

CSM Bacău – CSM Pașcani 1-0 și Ştiința Miroslava – Ceahlăul 0-3 sunt celelalte două rezultate înregistrate sâmbătă în penultima etapă din play-out.

Manșa tur a semifinalelor barajului de promovare în Liga a III-a programează miercuri, de la ora 18.00, meciurile Foresta – Oțelul Galați și CSM Focșani – Dante Botoșani. De la aceiași oră, Şomuz Fălticeni încheie sezonul cu un joc pe terenul celor de la CSM Pașcani.

Exit mobile version