Foresta a încheiat play-off-ul cu o victorie de palmares

Foresta a încheiat play-off-ul Ligii a III-a cu o victorie, obținută sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața Hușanei Huși, scor 2-0. “Galben-verzii” au marcat ambele goluri prin juniorul Popovici, în minutele 2 și 88.

În schimb, Bucovina Rădăuți a terminat play-off-ul fără niciun succes în cele nouă etape disputate, după ce a pierdut sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața liderului Dante Botoșani, cu scorul de 1-3. Oaspeții au înscris de trei ori în prima jumătate de oră de joc prin Zaharia (‘5), Dărîngă (’25) și Pintilei (‘30), gazdele reducând din diferență prin Ichim (’75).

În play-out, Şomuz Fălticeni și-a apărat locul 2 în clasament, după ce a remizat sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, în compania celor de la Sporting Vaslui. Oaspeții au condus prin reușita lui June (’51), fălticenenii egalând prin R. Ciobanu (’61).

CSM Bacău – CSM Pașcani 1-0 și Ştiința Miroslava – Ceahlăul 0-3 sunt celelalte două rezultate înregistrate sâmbătă în penultima etapă din play-out.

Manșa tur a semifinalelor barajului de promovare în Liga a III-a programează miercuri, de la ora 18.00, meciurile Foresta – Oțelul Galați și CSM Focșani – Dante Botoșani. De la aceiași oră, Şomuz Fălticeni încheie sezonul cu un joc pe terenul celor de la CSM Pașcani.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *