Foresta a început returul cu o victorie categorică

Foresta a început returul sezonului regular al Ligii a III-a cu o victorie categorică, obținută sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața vasluienilor de Rapid Brodoc. Echipa antrenată de Dorin Goian s-a impus cu scorul de 3-0, prin reușitele semnate de Netbai (’45 – penalty), Chika (’81) și Filip (’85), la finalul unui meci în care “galben-verzii” au mai avut o bară și alte trei goluri anulate pentru off-side.

Foresta: Niga – Grosu, Botezatu, Makongo, Nițu, Samson, Mihalciuc, Filip, M. Ilie, Netbai, Chika. Antrenor: Dorin Goian. Au mai intrat: Căinari, Popovici, Cucoș, David și Al. Ionescu, ultimul debutând în Liga a III-a.

Bucovina Rădăuți a revenit pe loc de play-off după victoria de la Miroslava

Bucovina Rădăuți a revenit pe loc de play-off, după ce a câștigat pe terenul Ştiinței Miroslava cu scorul de 3-1. Formația condusă de Ionuț Plămadă a bifat prima victorie în deplasare după o pauză de aproape un an de zile prin golurile marcate de Ungurianu (’22), Stoian (’82 – penalty) și Svichi (’90), ieșenii reducând din diferență în minutele de prelungire prin Costin.

Bucovina: Butnariu – Şpac, Dumitraș, Florescu, Coajă, Sahlean, Leonte, Ungurianu, Aftanache, Stroe, Plămadă. Antrenor: Ionuț Plămadă. Au mai intrat: Stoian, Baciu, Coroamă și Şvichi.

Şomuz Fălticeni a pierdut rușinos în fața codașei Viitorul Darabani

Surpriza primei etape a returului a venit de la Fălticeni, acolo unde gazdele de la Şomuz au pierdut în mod rușinos în fața celor de la Viitorul Darabani. Gruparea botoșăneană a câștigat trei puncte nesperate printr-un gol marcat de Arcip (’85), la finalul unui meci terminat de fălticeneni în zece oameni, după eliminarea lui Alecsandru, intrat la pauză.

Şomuz: Iederan – Grigoșiță, Vitu, Chirilescu, Pitic, Maganu, Bejenar, Dănilă, Cara, Julei, Zarate. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Alecsandru, Cîrstean, Savin, Martin și R. Ciobanu.

Rezultatele etapei a X-a:

Şomuz Fălticeni – Viitorul Darabani: 0-1

CSM Bacău – Dante Botoșani: 2-0

Ceahlăul Piatra Neamț – FK Miercurea Ciuc II: 4-0

Foresta Suceava – Rapid Brodoc : 3-0

Ştiința Miroslava – Bucovina Rădăuți: 1-3

Runda viitoare programează meciurile FK Miercurea Ciuc II – Foresta Suceava, Rapid Brodoc – Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni – Ştiința Miroslava.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close