Foresta a început pregătirile cu 14 jucători

Foresta s-a reunit ieri, pe stadionul Areni, in vederea inceperii pregatirilor pentru viitorul sezon al Ligii a III-a. La apelul antrenorilor Bogdan Tudoreanu si Mihai Gurita au raspuns prezent 14 jucatori, majoritatea noi, in conditiile in care din vechea garda au mai ramas la echipa doar Mateciuc, Onofras si Gulei.

Astfel, nu mai putin de 11 jucatori noi au luat parte la primul antrenament din aceasta vara, este vorba de portarul George Niga (Viitorul Liteni), fundasul Razvan Dulap (Soimii Lipova Arad), mijlocasii Claudiu Aioanei (Delta Dobrogea Tulcea), Ionut Artene (Aerostar Bacau) si Nicu Ciutac (ACS Juniorul Suceava), atacantii Robert Grumezescu (Sanatatea Darabani) si Claudiu Scanteie (Aerostar Bacau), basarabenii Ion Ghimp si Vadim Capatana (ambii de la FC Sfintul Gheorghe Suruceni), precum si doi jucatori englezi cu origini indoneziene, Damai Miracle Tampubolon si Zefanya John Tampubolon.

Mai asteapta doi jucatori de Liga a II-a

Zielel viitoare mai sunt asteptati sa soseasca fundasul Razvan Tacutanu (Stiinta Miroslava) si mijlocasul Razvan Gorovei (ASU Politehnica Timisoara).

Conducerea clubului sucevean a perfectat pana acum patru meciuri amicale in compania formatiilor Siretul Dolhasca (sambata – deplasare), Aerostar Bacau (joi), CSM Roman (8 august) si CSM Pascani (11 august). Intre jocurile cu Aerostar Bacau si CSM Roman, “galben-verzii” se vor afla in cantonament.

In viitorul sezon al Ligii a III-a, programat sa debuteze in ultimul weekend din luna august, Foresta Suceava va evolua în Seria I, alaturi de formatiile, Stiinta Miroslava, FK Miercurea Ciuc, Otelul Galati, CSM Bucovina Radauti, CSM Roman, Sporting Liesti, KSE Târgu Secuiesc, CSM Focsani, FC Odorheiu Secuiesc, Sanatatea Darabani, CSM Pascani, ACS Somuz Falticeni, CSM Ceahlaul Piatra Neamt si nou-invitatele FC Botosani II si Politehnica II Iasi.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Foresta a început pregătirile cu 14 jucători"

  1. Cu asa antrenori și conducere și cu asa lot „subțire” de jucători, Foresta o sa se bata la retrogradare și în Liga a III-a.

  2. Rad si curcile : Ted antrenor principal ?!!!? Chiar daca am fost meci de meci la stadion , de acum daca nu vine un antrenor principal si ramane Ted , nu ma mai vedeti pe Areni ! Bafta Foresta !

  3. „PROIECT SUSTINUT DE PRIMARIA SUCEAVA SI CONSILIUL JUDETEAN „, asa scrie pe lozincile de pe stadionul din Suceava , bravo flutur si lungu proiect indeplinit, RETROGRADAREA IN LIGA III ………

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*