Foresta a început în forță seria meciurilor amicale

Foresta a început in forta seria amicalelor din această iarnă, echipa antrenată de Ivan Gvozdenovic reușind să se impună, cu scorul de 9-1, în meciul disputat sâmbătă, pe terenul LPS din Suceava, în fața celor de la CSM Pașcani.

Cu șase jucători noi în formula de start, „galben-verzii” au marcat tot atâtea goluri până la pauză prin Filip (două), David (două), Sumanariu și francezul Zouaoui (foto), iar în repriza secundă au mai punctat de trei ori prin Marin (două reușite) și Postică.

Foresta a început meciul de sâmbătă în următoarea formulă de joc: Zvoronciuc – Sumanariu, Mateciuc, Novacek, Udeanu, Zouaoui, Filip, Darko, Postică, Vultur și David. Pe parcurs au mai intrat: Gal – Stănescu, Drugă, Cimbru, Marin, Fărcășan, Hostiuc, Grosu și Săhlean.

Au adus un fundaș central din Franța

In altă ordine de idei, începând de la luni, la antrenamentele Forestei este așteptat și Wilfried Tchamako, un fundaș central francez, care ultima oară a evoluat formația pentru Vauban Strasbourg. Stoperul în vârstă de 23 de ani a urmărit meciul de sâmbătă de pe margine, împreună cu conducerea „galben-verzilor”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta a început în forță seria meciurilor amicale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*