Foresta a încasat primii bani de la Primărie

Foresta Suceava a încasat primii bani de la Primărie în acest an. Șeful administrației locale, Ion Lungu, a anunțat că municipalitatea a virat în ultima săptămână câte 250.000 de lei pentru echipa de fotbal Foresta și echipa de handbal CSU Suceava.

„Primăria susține în continuare sportul sucevean și vreau să vă spun că în ultima săptămână am acordat câte 250.000 de lei la fotbal și la handbal. Sunt destul de mulți bani în aceste vremuri grele, dar vrem să ajutam sportul. Îmi pare rău că Foresta nu a mers mai departe în Cupa României și le țin pumnii celor de la handbal în meciul cu Dinamo. Sper să obțină un rezultat cât de cât bun”, a declarat primarul Ion Lungu.

Foresta nu a putut accesa niciun leu de la Primărie în primele opt luni ale acestui an din cauza unei datorii de peste 100.000 de euro pe care o avea către Fisc, datorie care a fost achitată în septembrie de noii investitori veniți pe Areni. În urmă cu două săptămâni, consilierii locali au aprobat, în ședință extraordinară, proiectul prin care clubul Foresta urmează să fie finanțat până la sfârșitul anului cu 1.000.000 de lei din fondurile nerambursabile.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. Sa o tineti tot asa pentru ca pentru perfomanta este nevoie si de bani.Sper ca anul acesta sa dati toti banii la fotbal.

  2. Mulțumim ,consiliierilor locali ,şi in modul cel mai frumos dl .primar Lungu ,care ,cred ca o să avem şi stadionul ,în reparație totala ,scaune ,şi mult dorita -NOCTURNĂ -,hai Foresta hai Suceava ,,,,,,,hai GHEORGHE FLUTUR !

  3. Foarte bun acest slogan,,Hai Gheorghe Flutur” pentru ca ar fi timpul si Consiliul Judetean sa ajute sportul Sucevean mai ales Fotbalul daca se vrea performanta.Niste Comune pot avea echipe in liga 1 si noi un Judet mare sa nu putem.Este chiar rusinos pentru noi Bucovinenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *