Foresta a folosit un număr record de jucători în prima parte a Ligii a II-a

Foresta a folosit un numar record de jucatori in prima parte a campionatului Ligii a II-a. Conform unei statistici publicata de siteul www.frf.ro, nu mai putin de 44 de jucatori au evoluat pentru formatia suceveana in sezonul de toamna.

Un alt record este legat de numarul “stanierilor” care au imbracat tricoul gruparii de pe Areni in primele 21 de runde, 13 la numar: Diallo (Senegal), Masella (Italia), Pappoe (Ghana), Secrier si Belevschi (Rep. Moldova), Renquin, Chalabi si Belkacem (Algeria), Acolatse (Togo), Boumina (Belgia), Kimbaloula (Congo), Movsisyan (Armenia) si Eridson (Guineea-Bissau).

Foresta detine recordul si pentru cel mai tanar jucator folosit in actuala editie de campionat, portarul sucevean Alexandru Dohotariu debutand in Liga a II-a la doar 15 ani, o luna si 23 de zile, in meciul pierdut la Ripensia Timisoara.

Astfel, pe langa faptul ca este echipa care a primit cele mai multe goluri intr-un meci (16), Foresta are si cea mai slaba defensiva din campionat, cu 63 de goluri incasate in primele 21 de etape, adica o medie de 3 goluri pe meci.

Foresta a marcat 23 de goluri pana acum, dar doar 21 dintre ele conteaza in clasament, in conditiile in care meciul de la Afumati, incheiat pe teren la egalitate (2-2), a fost omologat de Comisia de Disciplina cu scorul de 3-0.

Liderul marcatorilor echipei sucevene este Marius Matei, cu 8 goluri, urmat de Wilhem Renquim, cu 5 goluri, Andrei Cerlinca, cu 3 goluri, Robert Bosanceanu, cu doua, Charles Acolatse, Khalid Chalabi, Catalin Coroama, Alessandro Masella, Vlad Stanescu si Allan Kimbaloula, fiecare cu cate un gol.

Care a fost cel mai bun jucător al Forestei în prima parte a campionatului?

REZULTATE

Loading ... Loading ...

COMENTARII:

2 Comentarii la "Foresta a folosit un număr record de jucători în prima parte a Ligii a II-a"

  1. Multi si lipsiti de valoare! Cam asta se poate spune despre jucătorii Forstei, care au evoluat in turul campionatului.

  2. ACOLATSE a fost cel mai bun jucator al FORESTEI in tur dupa mine! Sa speram ca va veni pe 17 la pregatire si va mai juca la noi ! Hai Foresta !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*