Foresta a debutat cu o victorie în noua ediție de campionat a Ligii a III-a

Foresta a debutat cu o victorie în noua ediție de campionat a Ligii a III-a, după ce a câștigat sâmbătă după-amiază, pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc, cu scorul de 2-0.

Cu un nou antrenor pe banca tehnică, în persoana lui Florin Croitoru, “galben-verzii” s-au impus prin golurile marcate de Nechita (’30) și Samson (’78).

Foresta: Niga – Cimbru, Makongo, Bălan, Corniciuc, Samson, M. Ilie, Balint, Nechita, Nițu, Chika. Antrenor: Florin Croitoru.

Bucovina Rădăuți a început campionatul cu o înfrângere, suferită sâmbătă, pe stadionul Municipal, în fața celor de la Ştiința Miroslava.

Gruparea ieșeană s-a impus cu scorul de 2-0, prin golurile înscrise în prima repriză de Danale (’14 – penalty) și Nemțanu (’29).

Bucovina: Puianu – Alecsandru, Zango, Pintilei, Grosu, Bejenar, Maftei, Stroe, Hopulele, Căinari, Netbai. Antrenor: Ovidiu Murariu.

În prologul etapei inaugurale, Şomuz Fălticeni a pierdut vineri, în fieful celor de la FC Bacău, cu scorul de 1-3.

Formația băcăuană s-a impus prin golurile semnate de Pavel (‘4), Agapi (’41) și Oasenegere (’56), oaspeții reușind golul de onoare în minutele de prelungire prin Asibey.

Şomuz: Tomache – Lăcustă, Asibey, Cîrstean, Coajă, Nwodu, Pașcu, Plămadă, Savin, Ungurianu, Stoian. Antrenor: Daniel Stoica.

 Programul primei etape:

FC Bacău – Şomuz Fălticeni: 3-1

Aerostar Bacău – CSM Vaslui: 1-2

Rapid Brodoc – Foresta Suceava: 0-2

Viitorul Darabani – CSM Bacău: 2-2

Bucovina Rădăuți – Ştiința Miroslava: 0-2

Etapa a doua programează sâmbătă meciurile Foresta – CSM Vaslui, CSM Bacău – Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni – Aerostar Bacău.

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. Apoi, primele două clasate în play-off merg la barajul de promovare, iar ultimele două clasate în play-out vor retrograda în ligile județene.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *