Foresta a debutat cu o înfrângere în meciurile amicale

Foresta a debutat cu o infrangere in amicale, echipa antrenata de Dorin Goian fiind invinsa, cu scorul de 1-3 (0-1), in meciul-test disputat vineri, pe terenul sintetic din Copou, in fata divizionarei secunde Politehnica Iasi.

Gruparea ieseana s-a impus prin golurile marcate de Itu (’26 si ’51) si Mogos (’78), reusita de onoare a sucevenilor fiind semnata de Marian Ilie (’60).

Foresta a inceput in urmatoarea formula de joc: Niga – Tanasa, Cana, Botezatu, Cucos – Samson, Mihalciuc – Netbai, Nechita, Codau – Martin. Au mai intrat: Cuciureanu – Grosu, Ionescu, Cimbru, Nitu, M. Ilie, Burlacu, Hagiu, Cainari, Filip, Chika si Petraru. Makongo a fost menajat.

Incepand de luni, “galben-verzii” isi vor muta cartierul general la Gura Humorului, acolo unde vor sta cantonati vreme ce 12 zile.

In continuarea programul de pregatire, trupa lui Dorin Goian mai are meciuri amicale cu Gloria Bistrita (11 februarie), Somuz Falticeni (18 februarie si 1 martie), Aerostar Bacau (22 februarie), Rapid Brodoc (25 februarie) si Bucovina Radauti (4 martie).

Calificata deja în play-off, Foresta va relua campionatul pe data de 11 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlaului Piatra Neamt.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *