Foresta a câştigat finala

Foresta Mălini a câştigat finala fazei judeţene a Cupei României, după ce s-a impus cu scorul de 4-1 în faţa formaţiei Dorna Vatra Dornei. Cel mai bun jucător al partidei a fost Prisacă, fostul atacant al Cetăţii marcând două goluri.

Prima repriză a fost echilibrată, dornenii rezistând cu brio asaltului echipei din Mălini. Scorul a fost deschis după mai bine de jumătate de oră de la startul partidei, când Prisacă a scapat singur cu portarul advers şi a plasat mingea pe lângă acesta. Mihăiţă Szekely a restabilit egalitatea înainte de intrarea la vestiare, cu un şut din lovitură liberă. Repriza secundă a fost dominată de Foresta, în prim-plan ieşind Vladimir Prisacă. Acesta a centrat pentru golul de 2-1 al lui Onofrei şi a stabilit scorul final, 4-1, cu o lovitură de cap. A treia reuşită a “pădurarilor” venise în urma unui autogol semnat de Iosub.

Graţie acestui rezultat, gruparea din Mălini şi-a asigurat participarea în primul tur al fazei naţionale a Cupei Romaniei, editia 2012/2013, programat la mijlocul lunii iulie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta a câştigat finala"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*