Foresta a bătut palma cu fundașul Dudu Drugă

Foresta continua sa se intareasca in perspectiva viitorului sezon al Ligii a III-a, unul in care se vorbeste de promovare pe Areni. “Galben-verzii” au batut palma in aceasta saptamana cu fundasul de banda stanga Dudu Druga, care se intoarce astfel la gruparea suceveana dupa doi ani.

Am semnat pe doi ani cu Dudu Druga. Este un jucator pe care il cunoastem foarte bine si care ne va ajuta sa ne indeplinim obiectivele. Odata cu aceasta achizitie, cred ca ne-am acoperit un post deficitar, cel de fundas stanga, unde a trebuit sa improvizam pe tot parcursul sezonului trecut”, a precizat presedintele executiv al Forestei, Andrei Ciutac.

In varsta de 29 de ani, Druga a mai evoluat de-a lungul carierei pentru CSM Roman, Ceahlaul Piatra Neamt, Farul Constanta, FC Botosani, SC Bacau, Pandurii Targu Jiu, Energeticianul Petrosani si Aerostar Bacau, la ultima grupare fiind titular in returul ultimului sezon al Ligii a II-a.

Dudu Druga este a treia achizitie facuta de Foresta in aceasta vara, dupa Andrei Cerlinca si Vlad Stanescu, reveniti de la Bucovina Radauti. “Mai suntem in discutii avansate cu un fundas central, un atacant si un junior pentru postul de portar”, a mai spus Andrei Ciutac.

La capitolul plecari, Foresta s-a despartit de Logofatu, Artenie, Andrei Mateiciuc si Paul Ionescu.

“Galben-verzii” sunt in vacanta pana pe data de 3 iulie, cand este programata reunirea lotului, cel mai probabil sub comanda unui nou antrenor. Pana la startul viitorului sezon al Ligii a III-a, care va avea loc pe 24 august, gruparea de pe Areni va efectua un cantonament montan la Pojorata sau in zona Bistrita si va disputa patru meciuri de verificare, au mai anuntat oficialii Forestei Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta a bătut palma cu fundașul Dudu Drugă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*