Foresta a anunțat transferul unui mijlocaș defensiv sârb

Foresta a anunțat zilele trecute al doilea transfer al iernii. Este vorba de sârbul Darko Terzic, un mijlocaș defensiv în vârstă de 22 de ani, care în prima parte a sezonului a jucat pentru Radniki Sombor.

Tot în această iarnă, conducerea de pe Areni l-a mai achiziționat pe Yanis Zouaoui, un mijlocaș francez în vârstă de 22 de ani, care ultima oară a evoluat pentru Sporting Club Toulon (Liga a IV-a).

Mai suntem în negocieri avansate cu alți doi jucători români și sperăm ca până la finalul anului să perfectăm aceste transferuri, pentru a avea lotul conturat la data reluării antrenamentelor, pe 18 ianuarie. Pe jucătorii străini intenționăm să-i chemăm la Suceava încă din primele zile ale lunii ianuarie, astfel încât să poată efectua perioada de izolare până startul pregătirii”, a anunțat președintele Andrei Ciutac.

În schimb, gruparea suceveană a renunțat până acum la trei jucători, este vorba de mijlocașul Cosmin Rotaru, juniorul Robert Dicu și brazilianul Patrick Da Silva.

Aflată la finalul sezonului de toamnă pe locul 2, la egalitate de puncte cu prima clasată, Foresta va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *