Foresta a adus un mijlocaș din Liga a IV-a franceză

Foresta a făcut prima mișcare pe piața transferurilor în perspectiva întăririi lotului de jucători pentru sezonul de primăvară al Ligii a III-a.

La sugestia antrenorului Ivan Gvozdenovic, conducerea clubului de pe Areni l-a transferat pe Yanis Zouaoui, un mijlocaș francez în vârstă de 22 de ani, care ultima oară a evoluat în Liga a IV-a din Hexagon pentru Sporting Club Toulon. „Am mai avea nevoie de un atacant, dar de un alt profil decât Marin și Martin, de doi mijlocași, unul central și unul de bandă și de un fundaș dreapta, care să îndeplinească regula under„, a precizat președintele Andrei Ciutac.

În schimb, gruparea suceveană a renunțat până acum la trei jucători, este vorba de mijlocașul Cosmin Rotaru, juniorul Robert Dicu și brazilianul Patrick Oliveira Da Silva.

Se reunesc la jumătatea lunii ianuarie

Intrați încă de săptămâna trecută în vacanță, „galben-verzii” se vor reuni la jumătatea lunii ianuarie. „Vrem să reluăm pregătirile undeva între 13 și 18 ianuarie. Deși antrenorul Ivan Gzvodenovic nu ne-a solicitat în mod special acest lucru, intenționăm să efectuăm și un cantonament de iarnă, dar asta și în funcție și de modul cum va evolua pandemia de coronavirus și de ce decizii vor mai lua autoritățile după alegeri sau după Sărbători. De asemenea, dacă vom putea disputa amicale, vrem să jucăm cu echipe din primele două ligi, să vedem la ce nivel suntem în perspectiva barajului de promovare în Liga a II-a„, a adăugat Andrei Ciutac.

Aflată la finalul sezonului de toamnă pe locul 2, la egalitate de puncte cu prima clasată, Foresta va relua campionatul pe 14 martie, cu un meci pe teren propriu în compania formației Ceahlăul Piatra Neamț.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Foresta a adus un mijlocaș din Liga a IV-a franceză"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*