Foresta a adus doi juniori din Liga a II-a

Foresta a inceput sa faca primele miscari mai serioase pe piata transferurilor. Petre Grigoras are doi jucatori noi sub comanda sa, este vorba de Haralambie Mociu, un portar in varsta de 18 ani, format de Academia Hagi si care in turul acestui sezon a prins cinci meciuri ca titular la Ripensia Timisoara si de Florin Burghele, un mijlocas dreapta in varsta de 19 ani, care in vara lui 2018, cand a fost achizitionat de “U” Cluj, era considerat liderul generatiei sale la nationala de juniori.

Pe lista noutatilor prezente inca de la reunirea lotului Forestei se mai afla: portarul Sebastian Bilba (Ozana Targu Neamt), fundasii Simon Mandiuc (Juniorul Suceava) si Bogdan Balint (Politehnica Iasi), mijlocasii Sebastian Nechita (Juniorul Suceava) si Catalin Tacu (Progresul Fratautii Vechi). Mijlocasul italian Matteo Rigoni a aterizat in weekend la Suceava, atacantul Robert Grumezescu este asteptat sa se alature lotului Forestei in cursul zilei de luni, astfel ca Petre Grigoras va avea cel putin 22 de jucatori la primul antrenament de saptamana viitoare.

“Galben-verzii” se vor pregati la Suceava pana pe data de 3 februarie, cand vor pleca intr-un stagiu centralizat la Campulung Moldovenesc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close