„Football in Heaven” revine în județul Suceava

“Football in Heaven” revine în Bucovina pentru episodul cu numărul 5. Astfel, peste 20 de ziariști, blogeri, fotografi sau simpli microbiști din țări precum Anglia, Italia, Țara Galilor, Germania și Norvegia se vor afla în perioada 13-16 martie în județul Suceava, unde vor asista la mai multe meciuri de fotbal din ligile inferioare și vor vizita obiectivele turistice din zonă.

Inițiat în urmă cu doi ani și jumătate de către jurnalistul sucevean Emanuel Roșu (Sport.ro și Pro X), proiectul “Football in Heaven” este considerat cel mai mare eveniment de ”football groundhopping” internațional organizat vreodată în România, apogeul fiind atins la ediția a IV-a, la care au luat parte 55 de fani de zece naționalități.

Ne-am propus să le arătăm oamenilor care vin alături de noi cât de autentic și unic, până la urmă, e fotbalul în toate zonele României. Avem stadioane absolut unice în lume despre care nu știe nimeni nimic, avem echipe fantastice, avem eroi din fotbalul mic, de care lumea trebuie să știe. Am zis: hai să le dăm o scenă mai mare, internațională. Să vadă că ceea ce fac ei contează, că eforturile și poveștile lor nu rămân doar după gardul unui stadion local. Așa mi-a venit ideea”, spunea Emanuel Roșu, care primește și sprijinul Federației Române de Fotbal în organizarea “Football in Heaven”.

Primele două ediții au avut loc tot în Suceava și s-au bucurat de sprijinul Asociației Județene de Fotbal și al Consiliului Județean. Atunci, microbiștii străini au asistat la meciuri pe stadioanele din Adâncata, Su­ceava, Vatra Moldoviței, Dorna Candrenilor, Pojorâta, Preutești și Broșteni.

Celelalte două ediții, cele din 2019, au cuprins meciuri din județele Sibiu, Prahova și Brașov.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Football in Heaven” revine în județul Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*