“Football in Heaven” revine în județul Suceava

“Football in Heaven” revine în Bucovina pentru episodul cu numărul 5. Astfel, peste 40 de ziariști, blogeri, fotografi sau simpli microbiști din Anglia, Scoția, Polonia, Norvegia sau India se vor afla în perioada 20-24 octombrie în județele Suceava și Bistrița-Năsăud, unde vor asista la mai multe meciuri de fotbal din ligile inferioare și vor vizita obiectivele turistice din zonă.

Frasin, Iacobeni, Poiana Stampei, Câmpulung Moldovenesc și Falcău sunt stadioanele din județul Suceava unde ajunge în acest an “Football in Heaven”.

Inițiat în urmă cu cinci ani de către jurnalistul sucevean Emanuel Roșu (FRF TV), proiectul “Football in Heaven” este considerat cel mai mare eveniment de ”football groundhopping” internațional organizat vreodată în România, apogeul fiind atins la ediția a IV-a, la care au luat parte 55 de fani de zece naționalități.

Ca de fiecare dată, proiectul <<Football in Heaven>> își propune să scoată în lumină locurile extraordinare pe care le găsim în această parte a țării și să îi omagieze pe oamenii din fotbalul de bază. Fotbaliștii, antrenorii și conducătorii de cluburi țin fotbalul în viață în comunitățile lor prin implicare și sacrificii, în ciuda faptului că recompensele sunt minime sau chiar inexistente. Pasiunea pentru fotbal unește, iar sentimentul de prietenie pe care am putut să-l simțim cu toții în aventurile precedente ne-a motivat să reluăm proiectul după criza provocată de pandemie. Îi mulțumesc lui Ciprian Anton și președintelui AJF Bistrița-Năsăud, Dan Jiga, pentru că fac posibilă această ediție în județele lor”, a declarat promotorul Emanuel Roșu.

Pasiunea pentru sportul rege aduce în Bucovina și trei suporteri indieni, care vor străbate aproximativ 12.000 de kilometri pentru a fi prezenți la ediția din acest an. “Cei trei vor schimba multe avioane și vor cheltui destul de mult pentru a veni la <<Football in Heaven>>, așa că sperăm să le recompensăm eforturile cu multe povești de dus acasă”, a precizat Emanuel Roșu.

Programul proiectului ”Football in Heaven” – Ediția a V-a:

Joi, 20 octombrie:

Ora 16:00 – Avântul Frasin – Academica Gălănești (județul Suceava, Cupa României – turul al II-lea)

Vineri, 21 octombrie:

Ora 14:00 – Minerul Iacobeni – Unirea Horodnic de Sus (județul Suceava, Liga a V-a)

Ora 19:00 – Larix Dornișoara – Bradul Vama (județul Suceava, Liga a V-a)

Sâmbătă, 22 octombrie:

Ora 11:00 – Heniu Leșu – Eciro Forest Telciu (județul Bistrița-Năsăud, Liga a IV-a)

Ora 16:00 – Someșul Feldru – Hebe Sângiorz Băi (județul Bistrița-Năsăud, Liga a IV-a)

Duminică, 23 octombrie:

Ora 11:00 – Rarău Câmpulung Moldovenesc – Foresta II Suceava (județul Suceava, Liga a IV-a)

Ora 15:30 – Polul Nord Brodina – Avântul Frasin (județul Suceava, Liga a V-a).

Precedentele patru ediții din “Football in Heaven” au cuprins meciuri în județele Suceava, Neamț, Sibiu, Prahova și Brașov.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *