Focarul de COVID-19 de la CSM Bucovina se extinde. Rădăuțenii și-au amânat și meciul cu CSM Pașcani

Focarul de COVID-19 de la Bucovina Radauti se extinde. Astfel, in urma retestarilor efectuate joi numarul cazurilor pozitive a crescut la 14, printre cei infectati fiind 12 jucatori, un membru din staff, dar si un angajat de la stadion.

In aceste conditii, cu doar noua jucatori valizi, gruparea radauteana a solicitat amanarea meciului pe care il avea programat sambata, pe teren propriu, cu CSM Pascani, in etapa a II-a a Ligii a III-a.

Opt dintre componentii Bucovinei vor fi retestati luni, in speranta ca vor putea sa evolueze in meciul pe care echipa radauteana trebuie sa-l sustina marti in Cupa Romaniei, pe terenul Somuzului Falticeni.

Cu tot cu testele pe care va trebui sa le efectuam saptamana viitoare, am ajunge la 27.000 de lei, bani pe care ii cheltuim fara sa jucam macar un meci. Cu aceasta suma am fi acoperit salariile pe aproape o luna”, a precizat antrenorul-jucator al Bucovinei, Iulian Ionesi, care, din cauza coronavirusului, a trebuit sa-si petreaca pana si ziua de nastere in spital.

Trei teste noi la Foresta, niciun infectat

Foresta, in schimb, cu o singura exceptie, are tot lotul valid pentru meciul programat sambata, de la ora 17.00, pe terenul celor de la Ceahlaul Piatra Neamt. “Galben-verzii” au efectuat in aceasta saptamana doar trei teste in randul jucatorilor, juniorul Vlad Farcasan, brazilianul Patrick Da Silva si nou-venitul Bogdan Filip iesind negativ la COVID-19. 

Fara emotii joaca in runda a II-a si Somuz Falticeni, care va primi sambata, de la ora 17.00, pe stadionul “Constantin Jamaischi” vizita nou-promovatei Sporting Vaslui.

Programul etapei a II-a:

Dante Botosani – Stiinta Miroslava

Ceahlaul Piatra Neamt – Foresta

Somuz Falticeni – CSM Pascani

Husana Husi – Bradu Borca

Bucovina Radauti – CSM Pascani (amanat)

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Focarul de COVID-19 de la CSM Bucovina se extinde. Rădăuțenii și-au amânat și meciul cu CSM Pașcani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*