Flutur revine lângă CSU

Consiliul Judeţean ar putea finanţa în cele din urmă echipa locală de handbal. Preşedintele deliberativului judeţean, Gheorghe Flutur, a participat la ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie a Clubului Universitatea, motiv pentru oficialii suceveni să spere că vor primi cele 3 miliarde promise la începutul anului.

După ce vineri a anunţat că banii pentru echipa de handbal nu vor fi momentan achitaţi, invocând unele nereguli în contabilitatea clubului, Gheorghe Flutur a revenit la sentimente mai bune faţă de universitari. Preşedintele Consiliului Judeţean a participat pentru prima dată în acest an la Şedinţa Consiliului de Administraţie al Universităţii şi, conform directorului tehnic Petru Ghervan, sunt şanse mari ca pâna la sfârşitul anului în contul clubului să intre 3 miliarde de lei vechi.

“Eu pot sa va spun impresia mea, fara ca aceasta sa fie neaparat si un adevar. Faptul ca si-a facut loc in programul foarte incarcat pe care il are dumnealui pentru a participa la aceasta sedinta, dar si mesajul pe care l-a transmis sunt de natura sa ne aduca linistea in vestiar si certitudinea ca lucrurile se vor rezolva”, a declarat Petru Ghervan.

Întârzierea banilor de la Consiliul Judeţean se resimte şi în rândul jucatorilor, care speră să îşi primească în cel mai scurt timp restanţele salariale.

“Pe mine nu ma sperie meciul cu CSM Bucuresti ci mai degraba problemele de natura financiara care ne inconjoara. Noi trebuie insa ca sambata sa uitam de aceste probleme si sa castigam partida”, a marturisit Bogdan Pralea.

Adi Mitrea spera spera si el ca restantele financiare sa fie achitate in cel mai scurt timp: “Pe langa placerea cu care facem acest sport, conteaza foarte mult si partea financiara. Eu cred totusi ca intr-un final se vor rezolva aceste probleme si vom ajunge la zi cu banii. Cat priveste faptul ca in vara imi expira contractul cu Universitatea, iau in calcul orice varianta. Sunt jucator profesionist.”

Conform directorului tehnic Petru Ghervan, prima tranşă de bani de la Consiliul Judeţean ar putea fi virată în contul clubului săptămâna viitoare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Flutur revine lângă CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*