Fluieraşii suceveni au şef nou

Comisia Judeteana de Arbitri are din aceasta saptamana un nou sef in persoana lui Dumitru Antoniu, care a preluat astfel postul detinut pana la finalul anului trecut de Lilioara Gramada, decedata prematur in urma unui grav accident cerebral. In varsta de 57 de ani, Dumitru Antoniu a fost validat in functie de catre Biroul Executiv al Ajf Suceava la propunerea presedintelui Aurel Daicu, in cadrul unei sedinte ce a avut loc ieri si la care au mai luat parte membrii Comisiei de Disciplina si cei ai Comisiei Judetene de Arbitri.

Primul nostru obiectiv din acest an a fost sa completam organigrama Comisiei Judetene de Arbitri chiar daca nu ne-am dorit sa se intample acest lucru. Sunt convins insa ca am facut o alegere buna, pentru ca domnul Dumitru Antoniu este un om de dialog, care activeaza de o perioada indelungata in fenomen si nu cred ca vor fi probleme in privinta arbitrajelor pe viitor. In plus, dumnealui este pensionar si are destul timp disponibil pentru instruirea arbitrilor”, a declarat Aurel Daicu (foto).

Ca urmare, functia de presedinte a Subcomisiei Judetene de Arbitri a fost preluata de Vasile Tacu.

In alta ordine de idei, incepand cu acest an, statul Asociatiei Judetene de Fotbal va suferi si cateva modificari impuse de FRF si forurile internationale. Mai exact, Biroul Executiv va deveni Comitet Executiv, in vreme ce Biroul de Urgenta se va transforma in Comitet de Urgenta si va fi compus din sapte membri: Aurel Daicu, din calitate de presedinte, Vasile Bejenar si Mihaita Szekely, din calitate de vicepresedinti, Manuel Costache (Bucovina Fratautii Noi) si Radu Anania (Somuz Falticeni), ca reprezentati ai Ligii a 4-a, respectiv a 5-a, Radu Casuba, ca reprezentant al Comisiei Judetene de Copii si Juniori, fotbal feminin si fotbal in sala, si Dumitru Antoniu, din calitatea de proaspat presedinte al Comisiei Judetene de Arbitri.

Toate aceste lucruri vor fi aduse la cunostiinta delegatiilor echipelor din fotbalul judetean in cadrul primei Adunari Generale a Asociatiei Judetene de Fotbal, programata pe data de 4 februarie, la ora 10.00.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Fluieraşii suceveni au şef nou"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*