Fluier final în ediția de iarnă a Juniors Cup Suceava

Ediția de iarnă a Juniors Cup Suceava s-a încheiat la sfârșitul săptămânii trecute cu meciurile de la categoriile 2014 și 2017.

Ultimele două trofee puse la bătaie de organizatori au ajuns în vitrinele cluburile Juniorul Suceava și Academia 82 Iași.

Juniorul Suceava a câștigat turneul la categoria 2014, după ce s-a impus în finala disputată duminică seară, în balonul de la USV, în fața celor de la Junior Botoșani, cu scorul de 4-1.

Podiumul a fost completat de Academia Mihai Roman, învingătoare în finala mică, la loviturile de departajare, în fața celor de la Junior Câmpulung Moldovenesc.

Juniorul Suceava (2014): Alexandru Iacob, Fabian Oprițescu, Alex Rotariu, Alexandru Popescu, Ianis Ocu, Matei Gheorghiță, Lucas Găitan, Lian Ilaș, Teodor Solovăstru, Ştefan Gorcea și Achim Bucătaru. Antrenori: Daniel Bostan și Bogdan Pantea.

La categoria 2017, trofeul a fost cucerit de Academia 82 Iași, care s-a impus surprinzător în finala disputată în sala Şcolii “Miron Costin”, în fața gazdelor de la Juniorul Suceava, cu scorul de 1-0.

Podiumul a fost completat de Hușana Huși, învingătoare în finala mică, în fața celor de la Colțea Brașov, cu scorul de 3-1.

Academia 82 Iași (2017): Ian Bitic, Carol Codrin Cozmei, Eric Mihai Todirașcu, Albert Ştefan Istrati, Ayan Gabriel Beșliu, Eric Ştefan Însurățelu, Răzvan Păstinaru, Filip Cozmei și Efrem Ghinea.

Laureatele primelor două weekenduri au fost Juniorul Suceava (2012 și 2016) și Junior Botoșani (2013 și 2015).

Organizată de clubul Juniorul Suceava, Juniors Cup a reunit la ediția din această iarnă 112 de echipe, fiecare copil participant primind la final câte o medalie și câte o diplomă. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *