Fălticenenii, învinși în derby

Css “Nicu Gane” Falticeni a pierdut sefia clasamentului Seriei A din Campionatul National de volei masculin pentru juniori, dupa ce a fost invinsa ieri, cu scorul de 2-3, in derbyul jucat pe terenul gruparii Css Bacau.

Desi a poposit in orasul lui Bacovia cu ascendentul moral dat de victoria din meciul tur, trupa pregatita de Ionel Ciocan si Marius Stan a cedat setul inaugural cu scorul de 20-25. Scenariul s-a repetat in actul secund, cand falticenenii nu au rezistat in fata serviciilor excelente ale gazdelor si au pierdut setul cu scorul de 21-25. Condusi din teren de tandemul Lupu-Andone, oaspetii au reintrat in carti odata cu setul al treilea, adjudecat de voleibalistii falticeneni cu scorul de 25-22. Mai mult, odata cu actul patru, Css “Nicu Gane” a reusit sa restabileasca si egalitatea la general, castigand setul cu 25-19. In tie-break, bacauanii s-au dovedit mai puternici si dupa patru mingi de meci, gazdele au castigat setul cu 15-12 si intalnirea cu 3-2.

Css “Nicu Gane” Falticeni: George Sandu, Andrei Tanase, Iulian Dochita, Cosmin Andone, Stefan Lupu, Emanuel Amariei. A mai jucat Ciprian Padurariu. Antrenori: Ionel Ciocan si Marius Stan.

In urmatoarea etapa, , Css “Nicu Gane” Falticeni va primi, pe 5 februarie, vizita celor de la Lps Suceava.

Foto: Desteptarea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Fălticenenii, învinși în derby"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*