Florin Croitoru va debuta pe banca tehnică a Forestei cu ocazia amicalului cu Ştiința Miroslava

Florin Croitoru va debuta pe banca tehnică a Forestei în meciul amical pe care “galben-verzii” îl au programat sâmbătă, de la ora 11.30, pe terenul celor de la Ştiința Miroslava.

Antrenorul în vârstă de 44 de ani spune că are o strategie ce se intinde pe doi ani pe Areni. ”Este o nouă provocare pentru mine. Mă bucur tare mult că am fost ales de către noua conducere a clubului din Suceava și sper ca împreună să ne îndeplinim obiectivul. Sorin Paraschiv a apelat la mine și ne-am înhămat deja la muncă. Este un proiect pe termen lung, pe cel puțin doi ani. Primul obiectiv al nostru este ca în sezonul acesta să formăm o echipă competitivă, care în campionatul următor să se poată bate la promovare. Sigur, Foresta este un nume în Liga a III-a și toată lumea așteaptă rezultate. Dar lumea trebuie să înțeleagă că este un nou început. Trebuie să facem lucrurile corect, să avem răbdare pentru a forma o echipă competitivă. Vom încerca să fim în primele patru la finalul campionatului, dar obiectivul este crearea unei echipe pentru ca anul viitor să putem promova”, a declarat Florin Croitoru pentru Liga2.ro.

Gândiți-vă că am rămas cu puțini jucători din fosta echipă și încercăm să formăm un lot competititv. Trebuie să aducem jucători tineri, care să crească și să dea o identitate clubului. În momentul de față, Niga este cel mai experimentat jucător din lot, iar în rest sunt tineri, dar cu ceva experiență la nivelul Ligii a III-a. Chiar dacă timpul este scurt, încercăm să completăm lotul. Este greu, pentru că majoritatea jucătorilor sunt sub contract, dar eu mi-aș dori întăriri pe toate posturile. Sperăm ca până în iarnă să fim cât mai aproape de plutonul fruntaș, iar anul viitor să putem completa lotul astfel încât să urcăm cât putem de mult în clasament”, a mai spus Florin Croitoru, care va lucra la Foresta cu Petre Sinescu și Horațiu Popa, doi colaboratori pe care i-a avut alături în ultimii ani.

Foresta va începe al șaselea sezon consecutiv în Liga a III-a sâmbătă, 26 august, cu un meci pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *