Florentin Petre: “Nu meritam să pierdem. Rămânem acolo… în hora retrogradării!”

Florentin Petre considera ca Foresta nu trebuia sa piarda meciul de sambata la cate ocazii de gol si-a creat la poarta Academicii Clinceni. “Acest meci nu trebuia sa se termine asa, tinand cont de atitudinea jucatorilor nostri, care, in special in repriza a doua, si-au dorit foarte mult sa castige. Am avut foarte multe faze de poarta, unde, cu putina concentrare, puteam fructifica macar una. Imi felicit jucatorii pentru devotament. Nu meritam sa pierdem. A cantarit enorm si starea terenului. Nu inteleg cum putem fi programati, sa ne batem joc de sanatatea unor copii. Nu inteleg de ce ne grabim atata”, a declarat antrenorul principal al Forestei.

Seful bancii tehnice nu i-a reprosat nimic portarului Razvan Began in legatura cu faza loviturii indirecte la finalul careia Academica a marcat golul victoriei: “A avut impresia ca mingea este pe poarta. Began ne-a salvat de atatea ori, iar ca orice portar pune mana din instinct. Nu stiu daca nu era mingea afara in momentul in care a atins-o, dar nu mai poti sa intorci rezultatul. Scorul ramane cel de pe tabela”, a comentat Florentin Petre.

Suntem acolo in hora retrogradarii vreo opt echipe. Cine va gresi mai putin, acela se va salva de la retrogradare. Mi-am dorit din toata inima sa avem continuitate in rezultate, dar deja suntem la a doua infrangere la rand. O sa incerc sa-i capacitez pe baieti, sa facem un meci mult mai bun, miercuri, in deplasarea de la Pitesti”, a precizat Florentin Petre.

Petre a vorbit si despre situatia golgheterului Marius Matei, absent in ultimele doua etape. “Marius Matei e la tratament. Si-a rezoltat problema cu leziunea fibrilara de pe gamba, dar i-a aparut un cheag de sange si nu am vrut sa risc nimic. Ma intereseaza mai mult sanatatea jucatorilor. Cu siguranta se va alatura echipei la urmatoarele deplasari”, a explicat Petre.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Florentin Petre: “Nu meritam să pierdem. Rămânem acolo… în hora retrogradării!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*