Florentin Petre își înfruntă fosta echipa

Foresta primeste sambata, de la ora 11.00, pe stadionul Areni, vizita gruparii Luceafarul Oradea, intr-un meci contand pentru ultima etapa din turul Ligii a II-a. Partida are o insemnatate aparte pentru antrenorul Florentin Petre, varful Marius Matei si portarul Razvan Began, care isi infrunta fosta echipa.

Prezent pe banca tehnica a Luceafarului in primele patru etape ale acestui sezon, din postura de secund a lui Cornel Talnar, actualul antrenor al Forestei considera ca locul 17 ocupat in acest moment de bihoreni in clasament este unul mincinos.  “Ii cunosc pe majoritatea jucatorilor de la Oradea. Sunt jucatori de calitate, dar rezultatele inregistrate pana acum nu au depins numai de ei. Acolo au fost probleme de alta natura. Valoarea lotului oradean nu se reflecta acum in clasament”, a declarat Florentin Petre.

“Piticul” cauta in meciul de sambata prima victorie in fata publicului sucevean. “Au fost acele doua victorii in deplasare si doar un egal pe Areni. Imi doresc din tot sufletul ca sambata, impreuna cu baietii, sa reusesc prima victorie acasa de la venirea mea la Suceava. Numai asa putem aduce cat mai multi suporteri la stadion”, a spus Florentin Petre.

Seful bancii tehnice de pe Areni spera ca membrii Comitetului Executiv sa dea curs cererii mai multor echipe de a amana startul returului Ligii a II-a pentru primavara anului viitor. “Ar fi foarte bine pentru noi sa nu se mai joace ultimele doua etape din acest an. Va urma o perioada de iarna in care vom aduce trei-patru jucatori si vom face o pregatire fizica asa cum trebuie, astfel incat sa abordam cu alt suflu partea a doua a campionatului. Sper sa se amane startul returului”, a precizat Petre.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Florentin Petre își înfruntă fosta echipa"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*