Flavius Daniliuc, implicat într-un accident

Fundașul originar din Suceava al echipei Salernitana, Flavius Daniliuc, a fost implicat într-un accident rutier în Italia, pe 30 octombrie. Conform raportărilor, acesta a pierdut controlul mașinii pe un drum de coastă din Salerno și a intrat în partea din spate a unui camion. Chiar dacă mașina sa a suferit avarii semnificative, fotbalistul a scăpat nevătămat.

„Episod de groază în dimineața zilei de 30 octombrie pentru fundașul Flavius ​​Daniliuc, care a fost implicat într-un accident rutier pe drumul de coastă din Salerno. Multe temeri, dar fără consecințe grave pentru fotbalist, care nu a fost rănit în accident. Accident la Salerno în care este implicat fundașul Flavius ​​Daniliuc, după ce a efectuat antrenamentul de dimineață înaintea meciului de mâine cu Sampdoria. Acesta se îndrepta spre Salerno când a pierdut controlul mașinii și s-a izbit de un vehicul mare din fața lui. Fundașul Granata a fost salvat cu promptitudine, iar starea lui e bună. Polițiștii fac cercetări pentru a reconstitui dinamica accidentului”, au notat jurnaliștii publicației L’Occhio di Salerno.

Flavius Daniliuc a început cariera fotbalistică la Rapid Viena și a jucat la echipele de juniori ale cluburilor Real Madrid și Bayern München înainte de a fi transferat la Nisa, iar apoi la Salernitana, fiind achiziționat pentru suma de 5 milioane de euro.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *