Finala de Cupă pe Areni

Stadionul Areni gazduieste, in premiera pentru judetul Suceava, o finala de Cupa a Romaniei, una la fotbal feminin. Partida este programata astazi, cu incepere de la ora 17.00, si va aduce fata in fata cele mai bune echipe din tara: Olimpia Cluj si ASA Targu Mures. Cu patru titluri de campioana si trei Cupe ale Romaniei in palmares, clujencele sunt favorite la castigarea trofeului pus la bataie pe Areni. De partea cealalta, echipa din Targu Mures a facut la randul ei un sezon bun, terminand campionatul pe locul secund, dupa Olimpia.

Este o onoare pentru judetul Suceava sa organizeze o finala de Cupa a Romaniei si o responsabilitate in plus pentru noi de la AJF. Vrem sa ne ridicam la inaltime in ceea ce priveste organizarea acestei finale. Sper sa vina cat mai multa lume la stadion pentru ca vor avea ce vedea. Se intalnesc cele mai bune echipe de fotbal feminin din tara”, a declarat presedintele AJF Suceava, Ciprian Anton. La finala de astazi vor asista sI doi reprezentanti ai Federatia Romana de Fotbal, este vorba de Ciprian Paraschiv, directorul de dezvoltare fotbalistica, si de Alin Cioban, presedintele comisiei de fotbal feminin.

Olimpia Cluj s-a calificat in finala Cupei Romaniei dupa ce a eliminat pe rand formatiile Viitorul Reghin (12-0), CSS Targoviste (9-0) si CFR Timisoara (4-1). De partea cealalta, ASA Targu Mures a ajuns in ultimul act al competitiei dupa ce trecut de Vasas Odorhei (5-0), Armonia Falticeni (13-0) si Olimpia II Cluj (2-1).

Finala de zi va fi arbitrata de o brigada formata din argeseanca Cristina Doncioman, la centru, ajutat la cele doua tuse de Mihaela Tepusa si Gabriela Dananae, ambele din Bucuresti. Maria Lazurca (Suceava) va fi arbitru de rezerva.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Finala de Cupă pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*