Finala: Black Team – Friends

Black Team si Friends sunt echipele care vor juca in acest an cu trofeul pe masa, in finala fazei locale a Cupei Romaniei la minifotbal.

Black Team s-a calificat in premiera in ultimul act al competitiei, dupa ce a trecut joi seara, in prima semifinala, cu scorul de 4-2, de formatia Linda Ecotil.

Echipa lui Tibi Neamtu si-a asigurat calificarea in repriza secunda, prin golurile marcate de Boghiu (2), Teodor si Jitariuc, dupa ce Linda Ecotil a condus la pauza prin golurile lui Solcan si Diaconita.

In cealalta semifinala, Friends a trecut, la loviturile de departajare, cu scorul general de 4-2, de formatia Adistal-InterConti. Cele doua formatii au incheiat cele 50 de minute regulamentare de joc la egalitate, scor 2-2, dupa ce Friends a deschis scorul prin Pantea si a inchis tabela prin Corban, iar cei de la Adistal InterConti au punctat prin Popescu si Lelcu. La loteria penaltyurilor, Tomescu si Pantea au transformat pentru Friends, in timp ce Adistal a ratat prin Romaniuc si Popescu.

Cele doua finale ale Cupei Romaniei se vor disputa marti seara, pe terenul Ramiro din Burdujeni, dupa urmatorul program: de la ora 18.00, finala mica intre Adistal InterConti si Linda Ecotil, iar de la ora 19.00 finala mare intre Friends si Black Team.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Finala: Black Team – Friends"

  1. Ce caută interlopul ăla de Popescu din c- lung in campionatul municipal?ala face numai japca si la c-lung si in tot județul cu barbut si jocuri de noroc.dispari Interlopule!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*