FINAL! Slovan-Suceava: 31-23

Trupa din Ljubljana întalneste in optimile Challenge Cup o misterioasa echipa romana care a ajuns aici dupa o evolutie convingatoare in dubla cu ucrainienii de la Burevestnik, scor 62-41. Asa deschide cotidianul sloven Ekipa avancronica meciului de astazi dintre RD Slovan si CSU Suceava.

“Suceava se ancoreaza intr-o apărare 5-1. În prima parte a meciului joaca foarte repede apoi scade în viteza şi ritm. Au o viteză bună pe extreme. As fi multumit cu o victorie indiferent de diferenta, mai ales ca noi facem primii pasi in cupele europene. Romanii au preferat ca meciul de la ei sa fie la ora 10:00 (n.r. 11:00 ora Romaniei), lucru neobisnuit pentru noi, dar trebuie sa ne adaptam. La inceputul meciului de diseara va fi dificil sa construim, dar spre final sper sa luam avantaj, tinand cont de solutiile de pe banca de rezerve si de aptitudinile fizice ale jucatorilor nostri”, a declarat antrenorul lui Slovan, Boris Denic, citat de publicatia slovena.

In avancronica meciului de astazi, presa din Slovenia a precizat ca Suceava a jucat anul trecut in finala Challenge Cup, dar si faptul ca trupa lui Leonard Bibirig se afla pe locul 6 in campionatul intern.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FINAL! Slovan-Suceava: 31-23"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*