Final în agonie (video)

Moş Nicolae a fost zgârcit în acest an cu Cetatea. I-a adus doar un punct din confruntarea cu penultima clasata, Tricolorul Breaza. Încheiată cu scorul de 2-2, partida a fost condusă cu o mână de fier de Chivulete jr, care a acordat nu mai puţin de trei lovituri de pedeapsă, toate transformate.

Titularizat în premieră în actuală stagiune, Andrieş a tras primul semnal de alarmă la poartă lui Oghinciuc în minutul 19, dar mingea deviată de atacantul gazdelor s-a scurs pe lângă buturile adverse. Prahovenii au replicat pe contraatac, însă Negotei a ratat ţinta şi tabela de pe Areni rămânea îngheţată după prima jumătate de oră a jocului.

Intrat pe gazon cu gândul de a fluiera tot, centralul Andrei Chivulete le-a oferit sucevenilor şansa deschiderii scorului în minutul 34, când a indicat punctul cu var în urmă unui fault asupra lui Dumitru. Homneac a transformat cu calm de la 11 metri şi Cetatea intra în avantaj la cabine.

Florin Stancioiu mută primul la pauză. Ghidia rămâne la vestiare, nou-intratul Dascălu este luat pe sus în colţul careului sucevean, iar Câţă restabileşte egalitatea din penalty în minutul 58. Ioan Radu a replicat prompt. Il aruncă in avanposturi pe Tomaz şi brazileanul trece pe lângă gol în minutul 71. Patru minute mai târziu, Negotei aduce rumoarea pe Areni după ce îi trimite pe oaspeţii în avantaj cu un şut cu latul din 8 metri. Bucuria prahovenilor s-a dovedit însă efemeră, întrucât Homneac este faultat în suprafaţa de pedeapsă în minutul 80 şi tot el egalează cu emoţii.

Secvenţele de final s-au jucat cu nervii intinşi la maxim. Un gol şi un nou penalty refuzat gazdelor, plus alte două ocazii semnate de Andries şi Tomaz sunt ingredientele ultimelor minutelor. Scor final 2-2 şi Cetatea încheie turul în agonie, la cinci puncte sub linia roşie a retrogradării.

Cetatea Suceava: Satco (Pascal ‘73) – Ailenei (Apetri ‘78), Bernard, Feraru – Azaharioaiei, Homneac, Plecanciuc, Negru, Semeghin – Andrieş, Dumitru (Tomaz ‘68). Antrenor: Ioan Radu.

Tricolorul Breaza: Oghinciuc – Samson, Moroiţă, Ghidia (Dascălu ‘46), Apostol – Turiac, Câţă, Olteanu, Negotei – Vişan (Petcu ‘85), Vasilescu (Moses ‘90). Antrenor: Florin Stăncioiu.

Iata, in exclusivitate, rezumatul partidei:

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Final în agonie (video)"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*