Final de tur în Liga a 4-a

FC Pojorâta a încheiat prima jumătate a sezonului cu un avans de patru puncte în fruntea clasamentului Ligii a IV-a. În ultima etapă a turului, echipa condusă de Dănuţ Mândrilă (foto) s-a impus, cu scorul de 2-0, pe terenul celor de la Avântul Volovăţ, prin golurile marcate de Ioniţă şi M. Bosancu, ambele în ultima jumătate de oră a întâlnirii.

Într-un alt joc al rundei a XV-a, Foresta Mălini a bifat a zecea victorie stagională, după ce s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa celor de la AS Şomuz Fălticeni, prin golurile lui Aileni şi Prisacă. Minerul Iacobeni a rămas pe ultima treaptă a podiumului, după ce a câştigat în propriu fief, cu scorul de 3-0, în faţa celor de la Bradul Putna, graţie golurilor marcate de Nemeş (2) şi Movileanu. Scorul zilei a fost reuşit de Bucovina II Frătăuţii Noi, care a trecut acasă, cu un categoric 7-1, de formaţia Viitorul Liteni, prin reuşitele semnate de Zaremba (3), Pasailă (2), Stoian şi Sabie.

Rezultatele etapei a XV-a:

Avântul Volovăţ – FC Pojorâta 0-2
Foresta Mălini – Şomuz Fălticeni 2-1
Sporting II Arbore – Voinţa Stroieşti 4-1
Minerul Iacobeni – Bradul Putna 3-0
Unirea Boroaia – Moldova Drăguşeni 2-5
Bucovina II Frătăuţii Noi – Viitorul Liteni 7-1
Florconstruct Pătrăuţi – Rapid II Mihoveni 2-2
Zimbrul Siret – CS Gura Humorului 2-0

În baza unei decizii luată de AJF Suceava, actualul sezon al Ligii a IV-a programează în acest an şi primele două etape din retur, prima dintre acestea urmând să aibă loc duminică.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Final de tur în Liga a 4-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*