Final de stagiu montan

Ce-a fost mai greu a trecut pentru componentii divizionarei secunde Rapid. Dupa un cantonament de zece zile la Poiana Negri, in care au pus accentul doar pe acumularile fizice, ceferistii vor reveni de maine acasa.

A fost un stagiu reusit 100%, din toate punctele de vedere. Ne-am atins scopul in ceea ce priveste partea de pregatire fizica si ne bucura faptul ca nu am avut probleme cu accidentarile. Am avut parte de conditii de nota zece la pensiunea La bella vista si cred ca acest stagiu a fost benefic jucatorilor si din punct de vedere mental. Faptul ca au efectuat o pregatire centralizata de iarna le va oferi un plus de incredere in abordarea returului de campionat”, a declarat Ovidiu Murariu.

Tehnicianul preconizeaza ca varful de forma al echipei sucevene va fi atins peste o luna, la primele doua runde din retur, cand “ceferistii” vor infrunta doua dintre pretendentele la promovare: Delta Tulcea si FC Botosani. “Vrem patru din aceste prime doua jocuri din retur”, a anuntat antrenorul Ovidiu Murariu.

Seful bancii tehnice de pe Areni a explicat si rezultatele modeste inregistrate in primele amicale disputate in aceasta iarna, capitol la care rapidistii au un bilant de o victorie, trei remize si o infrangere: 2-1 cu Kosarom Pascani, 1-1 cu Fcm Dorohoi, 1-1 cu Minerul Iacobeni si 1-1 cu FC Pojorata, respectiv 0-6 cu Ceahlaul Piatra Neamt. “Nu cautam scuze, nu spunem ca nu ne deranjeaza aceste rezultate, dar ele sunt explicabile pentru acest moment al pregatirilor. A fost o perioada de cautare pentru noi, iar unele nereusite au venit si pe fondul unei stari de oboseala. Alte echipe s-au concentrat in aceasta perioada doar pe pregatirea fizica. Noi, in schimb, am fost fortati sa facem aceste amicale pentru ca avem foarte multi jucatori noi in lot pe care am vrut sa-i vedem la lucru”, a mai spus Ovidiu Murariu.

De altfel, maine, la revenirea din cantonamentul de la Poiana Negri, Rapid va disputa un meci amical in compania celor de la Sporting, jocul fiind programat cu incepere de la orele 12.00, la baza de antrenament a “alb-verzilor” de la Sfantu Ilie. Cu ocazia jocului de maine, antrenorul Ovidiu Murariu va testa alti trei jucatori noi, toti in varsta de 23 de ani. Este vorba de Marian Galdean, un mijlocas central care in sezonul de toamna a evoluat pentru Unirea Alba Iulia, Ovidiu Morariu, un fundas central legitimat ultima oara la Chindia Targoviste, si Alin Zeres, un mijlocas stanga care in turul campionatului a jucat pentru Vointa Sibiu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Final de stagiu montan"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*