Final de sezon regulat

Sporting Suceava a castigat prima serie a Campionatului National de juniori republicani B si s-a calificat printre cele mai bune 16 echipe din tara la aceasta categorie de varsta. Odata cu runda finala a primei faze a campionatului, gruparea suceveana si-a aflat si numele adversarilor de la turneul semifinal, “alb-verzii” urmand sa intalneasca in penultima faza a campionatului formatiile Viitorul Constanta, Dinamo Bucuresti si Petrolul Ploiesti. Programul jocurilor si clubul gazda al turneului vor fi anuntate maine, in cadrul unei sedinte ce va avea loc la sediul Federatiei Romane de Fotbal.

Noi am depus un proiect rezonabil pentru a organiza turneul semifinal pe Areni si sper sa avem castig de cauza, avand in vedere ca principalul criteriu in desemnarea echipei organizatoare este stadionul. Nu vreau sa ma hazardez si sa spun care sunt sansele noastre de calificare mai departe. Deocamdata asteptam sedinta de la federa]ie, pentru a afla in mod oficial ce adversari vom intalni si unde se va tine turneul. Important este insa ca am ajuns pana aici si sunt sigur ca nu ne vom face de ras la turneul semifinal”, a precizat Ciprian Anton.

In ultima etapa din cadrul sezonului regulat, trupa pregatita de Ciprian Anton a remizat alb, scor 0-0, in compania celor de la Acs Ceahlaul Piatra Neamt, intr-un meci lipsit de miza care a avut loc pe stadionul din Itcani. In primul joc al zilei, grupa de juniori A de la Sporting Suceava a pierdut, in fata nemtenilor, cu scorul de 1-2, terminand campionatul pe locul 8 in clasamentul seriei.

Lps Suceava a pierdut ambele confruntari disputate in fieful omologilor de la Lps Bacau. In primul joc (foto), grupa de juniori A, condusa de pe margine de Ovidiu Murariu a cedat, cu scorul de 0-2, terminand sezonul pe locul 12. In cea de-a doua partida, grupa pregatita de Ovidiu Caldarus a fost invinsa, in fieful bacauanilor, cu scorul de 1-2, golul oaspetilor fiind semnat de Lutac.

Juniori A – rezultatele ultimei etape:
Lps Bacau – Lps Suceava 2-0
Noua Generatie Iasi – Fc Vaslui 2-2
Fc Ceahlaul – Css Botosani 5-0
Fc Botosani – Lps Roman 2-5
Css Târgu Neamt – Lps Botosani 4-7
Sporting Suceava – Acs Ceahlaul 1-2
Lps Piatra Neamt – Lps Iasi 0-5

Juniori B – rezultatele ultimei etape:
Lps Bacau – Lps Suceava 2-1
Noua Generatie Iasi – Fc Vaslui 0-2
Fc Ceahlaul – Css Botosani 4-0
Fc Botosani – Lps Roman 2-3
Css Târgu Neamt – Lps Botosani 3-2
Sporting Suceava – Acs Ceahlaul 0-0
Lps Piatra Neamt – Lps Iasi 3-2


Foto: Ionut Branzei

Exit mobile version