Final de carieră

Jocul cu CSM Baia Mare a reprezentat pentru doi dintre rugbyştii suceveni ultimul meci oficial. Dan Scolobiuc şi Cristian Croitoru şi-au agăţat ghetele în cui după două decenii în care au jucat pentru echipa locală de rugby.

Cristi Croitoru a intrat pe final de meci, punând capăt astfel unei cariere începute în 1992. Dan Scolobiuc a fost titular în meciul de sâmbătă, iar după 20 de minute a fost înlocuit, ieşind din teren în aplauzele publicului de la Unirea.

“Sunt de atatia ani pe terenul de rugby si este greu. O sa ma obisnuiesc insa, mai ales ca am doi baieti care joaca rugby si voi fi alaturi de ei”, a marturisit Dan Scolobiuc.

Dupa 24 de ani petrecuţi la echipa locală de rugby, Dan Scolobiuc recunoaşte că cele mai frumoase amintiri se leagă de victoriile obţinute în faţa celor mai puternice echipe din România.

“Au fost victorii la Steaua, la Dinamo, Grivita Rosie, la Farul, la campioanele din anii respectivi. Au fost foarte multe victorii frumoase care mi-au ramas in minte”, a mai spus rugbystul sucevean.

Cât priveşte actuala situaţie de la CSM Bucovina, secundul lui Constantin Vlad îndeamnă suporterii să dea dovadă de înţelegere şi răbdare: “Toate echipele din grupa noastra sunt profesioniste 100%. De cealalta parte, noi suntem o echipa de amatori. Jucam din placere si pentru sanatatea noastra”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Final de carieră"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*