Fiecare cu nocturna lui

teren lps

După ce primarul Ion Lungu a promis instalație de nocturnă pe Areni, joi, consilierul local Corneliu Vornicu a anunțat că, peste cel mult doi ani, și terenul de fotbal din campusul Liceului cu Program Sportiv Suceava ar putea fi luminat pe timp de noapte.

„Vom încerca să cuprindem în bugetul anului viitor finanțare pentru finalizarea terenului de fotbal de la LPS, care trebuie dotat cu tribune și cu vestiare. Dacă nu la anul, poate în 2017 vom dota acest teren chiar cu nocturnă, astfel încât să poată fi omologat și pentru Liga a 2-a”, a spus șeful Comisiei pentru sport din deliberativul local.

teren Itcani

În paralel cu lucrările de la campusul sportiv al liceului, urmează să se modernizeze și terenul de fotbal din Ițcani. Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că anul viitor la baza sportivă “1 Mai” vor fi montate vestiare și un sistem de irigare a gazonului.

“Vestea bună este că s-a semnat autorizația de construcție. În perioada următoare se vor face procedurile pentru achiziția construcției și, din primăvară, acel teren din Ițcani va avea vestiare moderne modulare și un sistem de alimentare cu apa pentru irigații”, a precizat Lucian Harșovschi.

Directorul Liceului cu Program Sportiv Suceava, Ioan Radu, a confirmat că s-au început procedurile pentru modernizarea bazei din Ițcani, iar lucrările vor demara imediat ce vremea va permite acest lucru.

„Imediat ce se poate intra și lucra, vom începe să modernizăm și baza de la Ițcani, în așa fel încât să întregim infrastructura sportivă a orașului cu încă o bază sportivă care să poată fi practicabilă, nu așa cum este în momentul de față”, a spus Ioan Radu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Fiecare cu nocturna lui"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*