Festivalul Interjudețean “Zilele Sportului Școlar”, de la Putna, a ajuns la a 22-a ediție

În perioada 30 mai – 3 iunie, la Putna, se desfășoară cea de-a 22-a ediție a Festivalului Interjudețean „Zilele Sportului Școlar”. În cadrul evenimentului sunt aștepați peste 1000 de copii din România și Republica Moldova.

Festivitatea de deschidere a avut loc joi și a fost urmată de întrecerile de handbal și săritura în lungime. Vineri sunt programate competiții de tenis de masa și tenis de câmp. Ziua de sâmbătă este destinată gimnasticii și atletismului, cu probe de alergare viteză, aruncarea mingii de oină, cros, și ștafetă 4×200 de metri. Duminică, la ora 9:00, vor începe meciurile de fotbal și concursurile de șah, iar marți, în ultima zi a Festivalului „Zilele Sportului Şcolar”, se va juca badminton, oină și rugby tag. Întrecerile sportive se vor desfășura în trei locații: Sala Sporturilor din Putna, pe terenul de sport a Școlii Gimnaziale ”Mitropolit Iacob Putneanu” Putna și la baza sportive “Mihai Roman” din Vicovu de Sus.

Iată ce a declarat organizatorul evenimentului, directorul Școlii Gimnaziale ”Mitropolit Iacob Putneanu” Putna, profesorul Ciprian Crețan: “Festivalul interjudețean Zilele Sportului Școlar începe! Peste 1200 de medalii, 600 de diplome, 160 de cupe și trofee vă așteaptă la Putna! 87 de întreceri la 10 discipline școlare se vor desfășura pe parcursul a 5 zile în cadrul celei de-a 22-a ediție! Mulțumesc tuturor celor implicați în sprijinirea și organizarea acestui eveniment! Hai să ne bucurăm de mișcare!”

Manifestarea se desfășoară sub egida Direcției Județene de Sport Suceava și a Inspectoratului Școlar Județean Suceava și are ca parteneri Asociația pentru Dezvoltare Locală Putna, Academia Olimpică Română – filiala Suceava, Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Fundația Te Aud România, Asociația Județeana de Rugby Suceava, Ocolul Silvic Putna, C.S. Hong Ha Rădăuți și Asociația Județeană Sportul pentru Toți.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *