Felicitări şi promisiuni

Municipalitatea ar putea suplimenta bugetul echipei de handbal în eventualitatea în care Universitatea se va califica în Cupa EHF sau în Cupa Cupelor. Anunţul îi aparţine primarului Ion Lungu, care a ţinut totodată să felicite echipa suceveană pentru rezultatele din acest an.

Şeful administraţiei locale a anunţat că în cursul acestei luni în visteria clubului Universitatea au mai intrat 2 miliarde de lei vechi, achitându-se astfel jumătate din suma promisă la începutul anului.

„În primul rând vreau să îi felicit pe cei de la echipa de handbal pentru rezultatele foarte bune pe care le-au obţinut. În luna mai Primăria Municipiului Suceava a mai achitat 2 miliarde către echipa de handbal şi s-a ajuns la 5 miliarde virate de la începutul anului şi până acum. Vom face tot posibilul să dăm suma totală de 10 miliarde. În ideea că este posibil să participăm într-o cupă europeană superioară celei Challenge Cup, vom încerca să găsim şi alte posibilităţi legale de finanţare. Aici vom avea discuţii şi cu ceilalţi parteneri, respectiv Consiliul Judeţean, Universitatea „Ştefan cel Mare” şi sectorul privat”, a declarat Ion Lungu.

O victorie a Universităţii în meciul cu Timişoara coroborată cu un eşec al Odorheiului în faţa Ştiinţei Bacău le-ar da dreptul sucevenilor să joace în Cupa EHF. CSU Suceava ar putea să intre şi în Cupa Cupelor. Condiţia este să câştige Cupa României sau să joace finala contra uneia dintre echipele clasate pe primele două poziţii.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *