Felicitați de Burleanu. Vezi cui îi dă Lungu biletul!

burleanu-lungu

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a apreciat eforturile făcute de municipalitate pentru ca meciul dintre Foresta Suceava și Steaua București să se desfășoare pe stadionul Areni. Primaria si Consiliul Local au alocat 50.000 de euro pentru inchirierea nocturnei.

„Am primit o scrisoare de felicitare de la domnul Razvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, adresata primarului si consilierilor locali, in care ne felicita pentru implicarea in sustinerea activitatii fotbalistice la Suceava”, a anuntat Ion Lungu.

Primarul Sucevei a anunțat că cedează locul în tribună la meciul dintre Foresta și Steaua. Primarul municipiului Suceava spune că a luat această decizie în semn de respect pentru suporterii care au stat și 7 ore la coadă pentru a-și procura un bilet pentru meciul de mâine.

Cosmin Buziuc

Cosmin Buziuc

„Conform protocolului cu Federatia Romana de Fotbal, am primit o invitatie la tribuna oficiala. Aceasta invitatie o voi da unui tanar fotbalist de la Liceul cu Program Sportiv. Este vorba despre Cosmin Buziuc, component al lotului de juniori republicani A de la LPS Suceava, clasa a XII-a D”, a spus Ion Lungu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Felicitați de Burleanu. Vezi cui îi dă Lungu biletul!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*