„Felicitari jucatorilor si publicului”

Directorul tehnic Petru Ghervan a salutat rezultatul obtinut de handbalistii suceveni in meciul cu CSM Satu Mare si s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor intrati de pe banca de rezerve.

“Fara sa facem puncte in astfel de jocuri nu putem emite niciun fel de pretentii, astfel ca principal noastra grija a fost sa castigam partida. Este de remarcat faptul ca miercuri au jucat si cei care in sezonul trecut au prins rar prima echipa. Faptul ca cei de la Satu Mare au venit cu o echipa incompleta a facut ca jocul sa arate asa, iar noi sa il controlam pe intreg parcursul sau”, a declarat Petru Ghervan.

La primul joc al Universitatii din acest sezon in fata propriilor suporteri, sala Liceului cu Program Sportiv a fost ocupata in mare masura. Acest lucru a fost remarcat si de Petru Ghervan.

“Felicit jucatorii pentru rezultatul obtinut si multumesc publicului care a fost in numar atat de mare. Iata ca rezultatul de la Oradea, dar si absenta handbalului o perioada indelungata de la Suceava a facut ca sala sa fie plina miercuri. Le multumesc suporterilor si sper sa nu ii dezamagim in meciurile urmatoare”, a mai spus tehnicianul Universitatii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Felicitari jucatorilor si publicului”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*