Felicitaţi de Ion Lungu

Rezultatele înregistrate de Rapid şi Universitatea la sfârşitul săptămânii trecute au avut darul de a-i linişti pe principalii finanţatori. Primarul Ion Lungu a ţinut să-i felicite pe fotbalişti şi handbalişti pentru ultimele victorii.

Succesul Rapidului cu 2-1 în compania celor de la Farul Constanţa a fost apreciat de Ion Lungu. Acesta a anunţat că în contul clubului din Areni a mai fost virat un miliard de lei vechi.

“Felicit echipa Rapid pentru rezultatul obţinut în meciul cu Farul Constanţa. Iată ca se poate face performanţă şi cu bani puţini! Primăria Municipiului Suceava a alocat o prima tranşă, în valoare de aproximativ un milliard de lei vechi, din totalul de trei miliarde aprobate în Consiliul Local. În total, în acest an, am dat la Rapid nouă miliarde de lei vechi”, a declarat primarul Sucevei.

Ion Lungu a ţinut să salute şi victoria Universităţii în meciul cu CSM Ploieşti. Şeful municipalitătii şi-a exprimat speranţa că echipa locală de handbal va continua seria rezultatelor pozitive şi a reamintit că “studenţii” au încasat până acum 11 miliarde de lei vechi de la bugetul local.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Felicitaţi de Ion Lungu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*