FRH ne-a înapoiat punctul

CSU Suceava a părăsit ultimul loc al clasamentului. Federaţia Română de Handbal a anulat penalizarea de un punct dictată echipei locale de handbal după partida cu Ştiinţa Bacău. În urma acestei decizii, “studenţii” au predat “lanterna roşie” grupării CSM Bucureşti.

Sucevenii au fost acuzaţi că l-au folosit la meciul cu Bacăul pe Marius Bahan, jucător care ar fi fost suspendat pentru acea partida. Universitarii au depus însă un memoriu la Federaţie prin care au dovedit că acesta avea drept de joc.

„Un reprezentant al Federaţiei Române de Handbal l-a sunat marţi seara pe domnul Petru Ghervan. A spus că decizia de a ne penaliza a fost luată în pripă şi ne-au dat punctul înapoi. Am muncit mult pentru punctele obţinute în toamnă şi ar fi fost nedrept pentru băieţi să piardă vreunul în afara terenului”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

Începând de luni, “studenţii” au un nou coleg la antrenamente. Este vorba despre Oscar, un jucător camerunez în vârstă de 33 de ani, care stă momentan în centrul de refugiaţi de la Rădăuţi. Inter de meserie, acesta a mai jucat sporadic prin Rusia, Italia, Franţa şi Anglia, dar momentan nu are şanse să prindă echipa Sucevei.

“Dacă reprezenta o soluţie, acum ar fi fost deja legitimat. Are un fizic bun, dar n-a mai jucat de vreo 2-3 ani. El face naveta de la Rădăuţi pentru a participa la antrenamentele noastre de după-amiază. Personal, i-am recomandat să meargă la echipa din Vicov care urmează să se înscrie în Divizia B”, a spus antrenorul Răzvan Bernicu.

Pe de altă parte, tehnicianul sucevean le-a transmis finanţatorilor că are nevoie urgentă de bani pentru a aduce un pivot.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FRH ne-a înapoiat punctul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*