Federaţia ne-a dat dreptate

Acuzaţiile sucevenilor la adresa arbitrilor după meciul pierdut de Universitatea la Ştiinţa Bacău se dovedesc întemeiate. Federaţia a decis că Harabagiu şi Stănescu au influenţat în mod direct rezultatul final al jocului.

La finalul partidei cu Ştiinţa Bacău, desfăşurată în urmă cu două săptămâni şi pierdută cu scorul de 26-27 de Universitatea, directorul tehnic al sucevenilor Petru Ghervan s-a arătat nemulţumit de prestaţia arbitrilor şi a anunţat că va cere unei comisii federale să analizeze prestaţia celor doi. Întrunită marţi, Comisia Centrală de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Handbal le-a dat dreptate sucevenilor, hotărând să suspende cuplul dâmboviţean Harabagiu/Stănescu pentru cel puţin şase etape.

“În urma analizei raportului observatorului prezent la joc, a înregistrarii video cât şi a memoriului depus de Clubul Sportiv Universitatea Suceava, Comisia Centrală de Arbitri a propus această sancţiune conform art.85.3a din regulamentul CCA, pe care vi-l prezentăm mai jos:

85.3a Suspendarea pentru minimum 6 (şase) etape sau minimum 6 (şase) luni competiţionale pentru:
a) arbitrul care prin necunoaşterea sau greşita aplicare a regulilor de joc şi a celorlalte regulamente influenţează în mod direct rezultatul final al jocului”
, informeaza site-ul www.csusuceava.ro.

Foto: Ionut Branzei

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Federaţia ne-a dat dreptate"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*