Federația a validat seriile

Biroul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal a validat azi componenta celor doua serii ale Ligii a 2-a. Promovata in premiera pe scena matineului, Rapid Suceava va evolua in Seria I, alaturi de alte 14 formatii: Delta Tulcea, FC Botosani, Sageata Navodari, Chindia Targoviste, Fcm Bacau, Cf Braila, Farul Constanta, Callatis Mangalia, Dinamo II Bucuresti, Dunarea Galati, CS Otopeni, fosta prim-divizionara Sportul Studentesc si nou-promovatele Unirea Slobozia si CS Buftea. Singura echipa cu drept de participare in prima serie a Ligii a 2-a ce nu a mai depus cerere de inscriere in campionat este Astra II Giurgiu.

Noul sezon al Ligii a 2-a va debuta pe 1 septembrie, turul urmand sa se incheie pe 1 decembrie, in vreme ce returul va debuta pe 9 martie 2013. In eventualitatea in care, una dintre echipe se va retrage inainte de startul campionatului, etapa intermediara din data de 24 octombrie, precum si ultima runda de pe 1 decembrie vor fi anulate. Programul exact al jocurilor din cadrul viitorului sezon al Ligii a II-a va fi stabilit vinerea viitoare, la sediul Federatiei Romane de Fotbal. In cazul in care, intrecerea va incepe intr-un format cu 15 formatii, la finalul sezonului 2012/13 vor retrograda nu mai putin de patru echipe.

In alta ordine de idei, stadionul Areni a fost omologat azi pentru a gazdui meciuri la nivelul Ligii a 2-a, delegat din partea comisiei federatiei pentru inspectarea arenei sucevene fiind ieseanul Sorin Boca.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Federația a validat seriile"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*