Federația a validat seriile

Biroul de Urgenta al Federatiei Romane de Fotbal a validat azi componenta celor doua serii ale Ligii a 2-a. Promovata in premiera pe scena matineului, Rapid Suceava va evolua in Seria I, alaturi de alte 14 formatii: Delta Tulcea, FC Botosani, Sageata Navodari, Chindia Targoviste, Fcm Bacau, Cf Braila, Farul Constanta, Callatis Mangalia, Dinamo II Bucuresti, Dunarea Galati, CS Otopeni, fosta prim-divizionara Sportul Studentesc si nou-promovatele Unirea Slobozia si CS Buftea. Singura echipa cu drept de participare in prima serie a Ligii a 2-a ce nu a mai depus cerere de inscriere in campionat este Astra II Giurgiu.

Noul sezon al Ligii a 2-a va debuta pe 1 septembrie, turul urmand sa se incheie pe 1 decembrie, in vreme ce returul va debuta pe 9 martie 2013. In eventualitatea in care, una dintre echipe se va retrage inainte de startul campionatului, etapa intermediara din data de 24 octombrie, precum si ultima runda de pe 1 decembrie vor fi anulate. Programul exact al jocurilor din cadrul viitorului sezon al Ligii a II-a va fi stabilit vinerea viitoare, la sediul Federatiei Romane de Fotbal. In cazul in care, intrecerea va incepe intr-un format cu 15 formatii, la finalul sezonului 2012/13 vor retrograda nu mai putin de patru echipe.

In alta ordine de idei, stadionul Areni a fost omologat azi pentru a gazdui meciuri la nivelul Ligii a 2-a, delegat din partea comisiei federatiei pentru inspectarea arenei sucevene fiind ieseanul Sorin Boca.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *