FC-ul ne contestă victoria

Rapid Suceava risca sa piarda la “masa verde” cele trei puncte castigate pe terenul vecinilor de la FC Botosani, in etapa a 2-a din cadrul actualului sezon al Ligii a 2-a. Oficialii clubului botosanean contesta faptul ca la data disputarii meciului, mai exact 8 septembrie, gruparea “ceferista” nu avea decat opt jucatori legitimati cu acte in regula la Federatia Romana de Fotbal. De altfel, botosanenii au trecut deja la fapte si au anuntat ca au depus deja o contestatie in acest sens la Federatie. „Am depus contestatia la Federatia Romana de Fotbal si probabil ca acest caz va fi judecat în prima sedinta a Comisiei de Disciplina. Cei de la Suceava nu au fost în regula în partidele cu Delta Tulcea, cu noi si într-un meci de cupa. Pe urma au profitat de faptul ca au stat doua etape consecutive în campionat si s-au pus în regula cu toate documentele. Regulamentul este acelasi pentru toata lumea si ar trebui respectat de toti. Asteptam decizia FRF în acest caz”, a declarat presedintele executiv al clubului botosanean, Cornel Sfaiter, care este totodata si unul dintre reprezentatii echipelor de Liga a 2-a in Comitetul Executiv al Federatiei.

In replica, Gabi Clim, presedintele Consiliului de Administratie al clubului Rapid, a declarat ca a intocmit actele necesare jucatorilor inainte de inceperea campionatului si ca meciul de la Botosani nu ar fi inceput daca “alb-visiniii” nu aveau documentele in regula. “Noi am facut actele jucatorilor inainte de inceperea campionatului. Va dati seama ca nu incepea meciul daca jucatorii nu erau in regula in privinta legitimatiilor. Daca aveau de contestat ceva, cei de la Botosani trebuiau sa o faca atunci, imediat dupa joc, nu dupa trei luni de zile. In rest nu am ce comenta…”, a spus oficialul clubului sucevean.

Rapid Cfr Suceava s-a impus pe terenul celor de la Fc Botosani, cu scorul de 2-1, intr-un meci disputat pe data de 8 septembrie a acestui an si care a contat pentru etapa a 2-a din cadrul actualului sezon al Ligii a 2-a.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *