FCM, la primul antrenament

Gata cu vacanţa pe Areni. Luni, la ora 11.00, antrenorul Bogdan Tudoreanu va suna adunarea. După o lună de repaus, echipa Rapid CFR Suceava îşi va relua pregătirile pentru sezonul 2014/2015 al Ligii a II-a, unul în care va evolua sub un nou nume: FCM Suceava.

Bogdan Tudoreanu a declarat că nu va avea jucători noi la primul antrenament din această vară, dar a precizat că oficialii de pe Areni sunt în discuţii cu mai mulţi jucători cu experienţă la nivelul Ligii a II-a, printre care un fundaş la marcaj, un mijlocaş central şi un vârf de careu.

“Nu vrem să dezvăluim deocamdată numele jucătorilor cu care negociem. Ştim că sunt doriţi şi de alte echipe din seria noastră şi nu vrem să ne scape transferul lor”, a precizat Bogdan Tudoreanu.

Şeful băncii tehnice de pe Areni a menţionat că, deocamdată, a renunţat la doar doi jucători din vechiul lot, este vorba de Ionuţ Duţică şi de atacantul Cristinel Gafiţa. Formaţia suceveană a rămas şi fără serviciile portarul Vlad Hânţescu, pe care clubul de care aparţine, Viitorul Constanţa, l-a împrumutat din această vară la FC Voluntari. În schimb, oficialii “ceferiştilor” încearcă să-l repatrieze pe Mihai Luca (foto), care apără de câţiva ani buturile divizionarei a treia Kosarom Paşcani.

În prima săptămână de la reunirea lotului, rapidiştii se vor antrena în Suceava, acolo unde Bogdan Tudoreanu va pune accentul pe reacomodarea jucătorilor la efort. La jumătatea acestei luni, “alb-vişiniii” îşi vor muta tabăra la Poiana Negri pentru un cantonament ce se va întinde pe parcursul a zece zile. În această vară, Bogdan Tudoreanu are în plan şi disputarea a 8-9 meciuri amicale, primul test fiind programat sămbătă viitoare, la Fălticeni, contra Şomuzului.

Noul sezon al Ligii a II-a va debuta pe data de 30 august şi ar trebui să se dispute după un sistem de două serii a câte 14 echipe.

COMENTARII:

2 Comentarii la "FCM, la primul antrenament"

  1. frumos numele FCM Suceava…asteptam noua emblema !

  2. era mult mai frumos CSM Suceava….parerea mea. 🙂

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*