FCM Dorohoi – Sporting: 6-3

Sporting Suceava a încheiat turul sezonului regulat cu o înfrângere ca-n tenis, formaţia antrenată de Mihai Guriţă fiind învinsă cu scorul de 3-6 în întâlnirea disputată ieri pe terenul celor de la FCM Dorohoi.

Înscrişi în cursa pentru promovare, botoşănenii au început în forţă şi au deschis scorul încă din minutul 6, când Vrabie a trimis mingea în plasă cu o lovitură de cap din şase metri. Edy Sandu a dublat avantajul gazdelor la jumătate de oră de la fluierul de start după o pătrundere în careu, iar până la pauză acelaşi Vrabie şi-a trecut în cont dubla cu un şut la colţul lung. În primul minut de la reluarea jocului s-a făcut 4-0 pe tabelă, după ce Sandu l-a învins pe Afloarei cu o execuţie la care balonul a întâlnit bara înainte de a intra în poartă. Fără nimic de pierdut, “alb-verzii” au ieşit la atac, iar într-un interval de doar 20 de minute au redus diferenţa la 4-3, printr-un şut expediat de Ferariu şi alte două execuţii ale lui Nechitoaia (foto) din interiorul careului. Sporting n-a avut însă forţa să egaleze, trupa antrenată de Vespazian Colban reuşind să înscrie încă două goluri până la fluierul final prin acelaşi Edy Sandu, primul din penalty, iar cel de-al doilea după o acţiune personală a atacantului botoşănean. S-a terminat ca-n sketchul lui Toma Caragiu, 6-3, iar FCM Dorohoi urmă pe locul 2 în clasament, în vreme ce Sporting termină turul pe penultima poziţie.

Sporting Suceava: Afloarei – Moldovan, Kuruc, Ferariu, Bâgu, N. Alexandru, Vitu, Gheorghiciuc, Nechitoaia, Duman, Cutaş. Antrenor: Mihai Guriţă. Au mai intrat: Danieliuc, Vornicu, Gucianu şi Zaharie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "FCM Dorohoi – Sporting: 6-3"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*