FCM Dorohoi – Rădăuţi: 1-2

Bucovina Radauti o tine din victorie in victorie in amicale. Echipa antrenata de Dan Stoica a bifat al treilea succes consecutiv de la startul pregatirilor de vara, dupa ce s-a impus astazi, cu scorul de 2-1, pe terenul divizionarei secunde FCM Dorohoi. Botosanenii au dominat prima repriza, intrand la pauza in avantaj, dupa ce Ghiviziu a transformat un penalty acordat pentru un fault comis de Zaremba.

Pe fondul schimbarilor din cele doua tabere, oaspetii au intors scorul in repriza secunda. Botosan a restabilit mai intai egalitatea dupa o actiune personala finalizata cu un sut la coltul lung, iar cu cinci minute inainte de final, Lutac a inscris golul victoriei radautenilor dupa un triunghi de pase cu Zaremba.

Bucovina Radauti a inceput in urmatoarea formula de joc: Butnariu – Vitu, Agheorghiesei, Hrimiuc, Furtuna – Popescu, Zaremba, Fl. Gucianu, Netbai – Lutac, I. Matei. Au mai intrat: Bejenariu, C. Ciurla, Botosan, Puha, Pasaila, Mlesnita, A. Ciurla,si Negrut. Ionesi a fost invoit, in timp ce Cutas a plecat la Silva Udesti.

Miercurea viitoare vine FC Botosani la Radauti

Urmatorul meci de pregatire al Bucovinei este unul de gala si asta pentru ca, miercurea viitoare, de la ora 18.00, pe Municipalul din Radauti vine FC Botosani.

A fost validata componenta Seriei I din Liga  a III-a

In alta ordine de idei, astazi a fost validata componenta Seriei I din Liga a III-a. Aceasta va fi formata din urmatoarele echipe: FC Pojorata, Bucovina Radauti, Sporting Suceava, Kosarom Pascani, Petrotub Roman, Cetatea Targu Neamt, Stiinta Miroslava, Ceahlaul II Piatra Neamt, Aerostar Bacau, FC Zagon, Sporting Liesti (Galati), FC Papauti, FK Csikszereda Miercurea Ciuc si Sepsi Sfantu Gheorghe.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

2 Comentarii

  1. Bravo si felicitari pt parcursul din amicale…se vede munca si ambitia..tineti-o tot asa succes baieti!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *